perjantai 3. joulukuuta 2010

Kaatiskeikka

Alla Kristiinan unohtama kuva vesimittarista. Kuten kuvan laadusta voi huomata, Canon jäi kotiin ja iPhonen kamera on taas käytössä.


Perävaunu oli taas täynnä roskia, joten eilen ohjelmassa oli kaatiskeikka. Jätekuorma toimitettiin taas HSY:n Sortti-asemalle Konalaan. Perävaunussa oli muutama neliö kipsilevyä, noin kymmenen jätesäkillistä pakkausmuoveja ja -pahveja ja muuta roskaa sekä kymmenisen jätesäkillistä kivivillaa. Jätemaksu oli 30 €. Vastaavia kuormia on viety tähän mennessä muutama, joten jätteestä ei onneksi tule isoja kustannuksia.

Loppuviikko raksalla on ollut hiljaista, mutta ensi viikolla homma etenee taas vauhdilla. Ainakin niin toivotaan. Timpurit jatkavat tiistaina loppujen styroksien kanssa ja LVI-urakoitsija asentaa kurasyöpön. Myös autotallin loput villat saataneen paikoilleen ja yläpohjaan höyrynsulku sekä koolaukset. Niinpä perjantaina tallin yläpohjaan puhalletaan 40 senttiä puhallusvillaa. Puhallusvillan toimittaa lyhyellä varoitusajalla ja kohtuuhinnalla (n. 700 €) Anpe Oy, kiitos vaan sinne mutkattomasta palvelusta! Sitten saadaan tallissakin lämpö pysymään sisällä ja voidaan aloittaa valuvalmistelut.

Keskiviikkona Terawatin pitäisi aloittaa sähköasennukset ja seuraavan viikon maanantaina Tom Allen asentaa lattialämmitysputkiston, joten tämän vuoden puolella päästäneen vielä valamaan lattiaa sekä taloon että talliin. Loppuviikosta tai ensi viikon alussa pitäisi tulla terassin lasiovi /-seinä Profinilta, joten sekin asia saadaan kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...