perjantai 24. syyskuuta 2010

Viivästys

Soittivat eilen Teri-Taloilta ja kertoivat olevansa vähän myöhässä talopaketin kanssa. Pieni mahdollisuus on aloittaa autotallilla ensi viikolla, mutta esim. ikkunatoimittajakin on kuulemma myöhässä ja ikkunat puuttuvat vielä.

Todennäköisempää on että autotalli tulee viikolla 40 ja talo viikolla 41. Tämä on siis arvio nyt, mutta voihan se ehkä tuostakin vielä venyä. Toivottavasti ei sentään. Tämä myöhästyminen on harmillinen, mutta ei onneksi aiheuta sen isompia ongelmia. Samalla saadaan hieman lisäaikaa LVI-urakoitsijan kilpailuttamiseen, joka siis on menossa.

Nyt onkin sitten hyvä hetki lähteä mökille vetämään vähän henkeä ja tutustuttamaan pikkuraksaaja mökkielämään.

2 kommenttia:

  1. Kumma juttu, että vissiin aika monella on ikkunat myöhässä. Jostain toisestakin blogista luin ja meillähän tulee kans ikkunat melkein kuukauden myöhässä. Ja sopimus kuitenkin tehtiin alkuheinäkuun puolella.. Kaveri on Tiivillä töissä ja sano, että he painaa pitkää päivää ja pomot hoputtaa että kiirekiirekiire, mut silti kuulee, että joutuvat myöhästyttämään tilauksia. (Tiivihän tekee Pihlankin ikkunoita.)

    Mut kohta teille tulee talo, hienoa! :)

    VastaaPoista
  2. Just just. Ihan hyvä meidänkin tietää, että ikkunoiden toimituksessa saattaa olla myöhästymisiä. Tosin ne tulevat Jämerän kautta, eikä ongelma näin ollen ole ensisijassa meidän - mutta kuitenkin...

    Toivottavasti talopakettinne ei kovasti myöhästy enää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...