perjantai 20. elokuuta 2010

Kotona taas

Kotiuduimme eilen aamulla kuuden jälkeen. Ilmainen pikku vinkki: älä lähde 10 tunnin lennolle alle 2-vuotiaan vekaran kanssa, ellei ole ihan pakko...

Illalla pyörähdimme tontilla tarkastamassa tilanteen. Siellä näytti tältä:

Paalutus valmis


Paalutus maksoi 8500 €:n paikkeilla eli vähän enemmän kuin arvioitiin, koska paalut olivat hieman ennakoitua pidempiä, 7-8 metriä.

Poissaollessamme kunta oli lähestynyt meitä postitse ja pyysi päärakennesuunnittelijan ilmoituskaavaketta sekä kopiota maaperätutkimuksesta, joten niitä piti alkaa väsäämään. Myös verohallitus oli keksinyt että omistamme maapalan ja tuli heti osingoille kiinteistöveron muodossa. Olivat vaan keksineet siihen jostain ihan oudon osoitteen. Sitä pitää selvitellä seuraavaksi.

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, arkea opettelemaan!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotimaahan. Missäpäin olittekaan matkalla? Ja tosiaan, ei kyllä tulisi mieleenkään tuon oman 1,5 vuotiaan kanssa lähteä edes tuntia pidemmälle autoreissulle, voin kuvitella millainen teidän lentomatka on ollut. :)

  Ja on se kumma että kunnat ja verottaja on heti tietoisia siitä missä mennään ja ne ei aikaile sekuntiakaan. Täälläkin kaupunki kunnostautui laskujen lähettämisessä niin että kerkesivät laskuttaa asioita joita ei vielä ollut edes tapahtunut.. No mutta hyvältä teidän tontti kuitenkin jo näyttää, siitä se lähtee! :)

  VastaaPoista
 3. Kysymys paalutuksesta;

  Sisälsikö tuo 8500e kaikki materiaalit ja työt? Montako paalua laitettiin ja kuka työn teki?

  VastaaPoista
 4. Hinta sisälsi 18 kpl RR90 (yht. 132 metriä) ja 11 kpl RR115/6.3 (yht. 82 metriä) paalua materiaaleineen, töineen ja rahteineen. Tekijä on Heimo Tamminen: http://www.teraspaalutus.fi/

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä uuteen arkeen vekaran kanssa!

  JohannaH

  VastaaPoista
 6. Onnea yhteisen elämän alkutaipaleelle, hienoa että saitte pikkurakentajan kotiin!
  Tervetuloa hänellekin Tuusulaan!
  t. tuusulalainen

  VastaaPoista
 7. Hei,

  Voisitko laittaa kuvan painokairaus diagrammista? Maapohja näyttää äkkiseltään ihan hyvältä ja alkoi kiinnostamaan mitä diagrammi näyttää?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: kaipaamasi kuva löytyy tästä aiemmasta tekstistä:

  http://kotilahelaan.blogspot.com/2010/03/pienta-etenemista-havaittavissa.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...