lauantai 6. helmikuuta 2010

Talo Täplä

Palaveerasimme antoisasti eilen koko joukolla. Nyt on sopimukset allekirjoitettu ja luovutettu myös rakennesuunnittelija Anders Westerlundin ja vastaavan työnjohtajan Esa Perhon kanssa. Suunnitelmat ovat hyvällä mallilla ja seuraavaksi käynnistyy paalutuksen, maanrakennuksen ja talopakettien kilpailutus.

Yksi tapaamisen anti oli talomme nimi. Tähän asti se on kulkenut sukunimiemme mukaan, mutta se ei ole ollut kovin näppärää, koska pidimme molemmat omat nimemme naimisiin mennessämme. Tulevasta osoitteesta johdettu, alkuun vitsinä kulkenut nimi jäi elämään, joten talomme nimi on...TADAA... Talo Täplä!

Piha on saanut jo pari puutakin, tosin vasta bittiavaruudessa:


Täytyy vielä antaa kehut mukavalle ydinryhmällemme. Kiitos Tapani, Anders ja Esa.

3 kommenttia:

 1. Sellaista olisin kysynyt vielä, että mikä on talon korkeus räystäästä ja huonekorkeus? En ainakaan heti löytänyt blogista tietoa.

  Kivannäköinen tulossa joka tapauksessa.

  Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Räystään korkeutta ei minullakaan ole nyt käsillä, mutta ruokailu-olohuoneen sisäkorkeus korkeimmillaan on viisi metriä, joten siihen vähän lisää, niin ollaan räystäällä :-)
  Makuuhuoneet ovat 260 ja pesutilat alaslaskettuine kattoineen taitavat olla 230. Yläkerran huone korkeimmasta kohdasta on 250.

  t:Harri

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea! Siitä se lähtee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...